Contact

U kunt op de onderstaande manieren contact opnemen met Moyo African Art

Mobiel: +31 622 488233 of
+31 653 326942
E-mail: gfennis@moyo-african-art.nl

Links


NRC 22 nov 2022 NRC artikel 22 nov 2022 - waarom verkoopt afrikaanse kunst zo goed
Kennis zonder Grenzen Kennis zonder Grenzen, stichting ter bevordering van kennis over de Republiek Burundi in Nederland.
Studio Berry Slok Studio Berry Slok, grafisch en ruimtelijk ontwerp
TheTravelClub José van der Koogh Hersbach, reisadviseur uit Hilversum
Privacy

Wij gebruiken uw gegevens uitsluitend voor communicatie met u. Wij geven uw persoonlijke gegevens, met inbegrip van uw adres en e-mailadres, niet door aan derden zonder uw toestemming.

Disclaimer

De inhoud van deze website is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Aan de op deze website aangeboden informatie over en prijzen van schilderijen of beelden kunnen op geen enkele manier rechten worden ontleend. Moyo African Art aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor onjuiste of onvolledige informatie. Moyo African Art heeft het recht om de informatie op deze website zonder voorafgaande aankondiging te wijzigen. Andere websites die door middel van links toegankelijk zijn vanuit deze website zijn niet door Moyo African Art gecontroleerd of goedgekeurd. Moyo African Art aanvaardt geen aansprakelijkheid voor de inhoud van websites van derden.

Leveringsvoorwaarden

Genoemde prijzen zijn inclusief BTW, verzendkosten zijn niet inbegrepen.

Alle beschrijvingen van de objecten zijn gemaakt op basis van onze huidige kennis.

De objecten blijven ons eigendom totdat deze volledig zijn betaald.

Copyright

© Moyo African Art 2007 - 2024. Alle rechten voorbehouden. Niets van deze website mag zonder schriftelijke toestemming van Moyo African Art worden gekopieerd, opgeslagen in een gegevensbestand of openbaar gemaakt of op enigerlei wijze worden vermenigvuldigd.

Wettelijke vermelding

Moyo African Art
KvK: 32120340
BTW: NL001318521B73